Vyhledávání


Kontakt

UNI BIG BAND Vamberk
517 54 Vamberk

603 495 742

E-mail: kucera480@gmail.com

V. Vánoční koncert - Uni big band a dětský pěvecký sbor Kvítek

18.03.2014 00:00

Sobota 14. prosince 2013  byla pro náš band vrcholem sezony. V sále Městského klutbu Sokolovna ve Vamberku proběhl již pátý vánoční koncert, kde, kromě již stálého hosta - houslistky Milady Šulcové , vystoupil dětský pěvecký sbor Kvítek z Kostelce nad Orlicí.  Diváci  si vyslechli  jak jejich samostatné skladby, kde se malí zpěváčci předvedli pouze za doprovodu klavíru, tak písně za doprovodu celého Uni big bandu.

Koncert byl jako vždy rozdělen na dvě části, přičemž ta druhá měla za úkol posluchače naladit na blížící se vánoční svátky..Repertoár zvolil kapelník opět pestrý - od klasických swingových skladeb, přes populární skladby, muzikálovou tvorbu až po písně vánoční. Onou pověstnou třešničkou na dortu bylo opět vystoupení Milady, která, v aranži našeho saxofonisty Ondry Procházky, zahrála společně s bandem známý Montyho čardáš.

Slovem provázeli jako tradičně naši přátelé z divadelního spolku Zdobničan  Karel Uhlíř a Blahoslava Kašparová, zpívali Šárka Marková, nejmladší členka orchestru, čtrnáctiletá Verča Marková, Karel Bačina a Vašek Matyáš.